De menukaart van Bezorgmanager kun je ook als tekst plaatsen die als eigen tekst wordt gezien door Google.
Dit is vooral handig als je relevante informatie wil tonen op je eigen website.

De volgende code (zie bijlage menukaart.php) moet als .php worden geplaatst (indien je een *nix server hebt en hierop php draait).
Stuur dit door naar je webmaster of diegene die je website onderhoud.

In het kort haalt deze code de menukaart op en 'vertaald' deze naar begrijpbare tekst in jouw website.

Tip. Wijzig 'demo' in de naam van jouw bezorgmanager - omgeving.